Catering - oberża pod turbotem

przyjęcie pierwszo komunijne - propozycja menu

Obiad:

  • Rosół z domowym makaronem, marchewką i kawałkami kurczaka

  • Polędwica wieprzowa grillowana z papryką, cebulą i boczkiem
  • Pieczone udka z kurczaka z fasolką szparagową
  • Kaczka faszerowana mięsem w sosie żurawinowym

  • Ziemniaki gotowane z koperkiem

  • Bukiet warzyw gotowanych

  • Zestaw surówek

Na deser:

  • Gruszka w musie waniliowym

Bufet:

  • Torty, ciasta (do ustalenia)
  • Owoce
  • Kawa, herbata
  • Soki (pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka)
  • Woda mineralna

Przekąski:

  • Pstrąg gotowany w cytrynowej galarecie
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa z garnirowanymi jajkami
  • Przekąski z łososia wędzonego
  • Schab pieczony ze śliwką i morelą w galarecie
  • Sałatka z pomidorów, mozzareli i oliwkami w sosie bazyliowym

  • Kabanosy upieczone w cieście francuskim
  • Pieczone pierożki z drobiowym nadzieniem

  • Pieczywo
  • Masło
liczba odwiedzających ogółem:

wszelkie prawa zastrzeżone: catering triton
wykonawca: zymdesign.eu